UFB Services Kft.
1138 Budapest, Népfürdő utca
Nettó 600e – 700e Ft havibér
Feladatok
Konyhafőnök / Chéf pozicíóra keresünk szakembert a Duna Tower irodaház étterembe min. 10 év szakmai tapasztalattal, aki kreatív és képes egy napi 300 főt kiszolgáló étterem illetve 300 főt kiszolgáló kávézó napi ügymenetét irányítani aktívan közreműködve a folyamatokban.
Éttermünk irodaházi étkeztetéssel foglalkozik, így reggel a konyhán illetve tálaláskor a pultban részt kell venni a munkában illetve irányítani kell az alkalmazottakat.
Feladatkör: személyzet irányítása, aktív részvétel a konyhán (főzési feladatok ellátása), ebédidőben tálalás, teljes árurendelés, áruátvétel, napi-heti étlapírás, az előírásnak megfelelő anyagfelhasználás, higiéniai és HACCP előírások betartatása, szabadságolások megszervezése, új termék bevezetése, felelősség a raktárkészlet gazdálkodásért, leltár illetve a stand ellenőrzése, hibák korrigálása, rendezvények megszervezése stb. 
Elvárások
- Minimum 5 év szakmai gyakorlat
 - Tulajdonosi szemlélet
 - Kreativitás, újításokra való nyitottság
 - Jó szervező- és csapatépítő készség
 - Nemzetközi és hazai ételreceptek ismerete
 - Jó kommunikációs- és kapcsolatteremtő készség
 
Előnyt jelent
Nemzetközi konyhán szerzett tapasztalat
Vegetáriánus és vegán ételek ismerete vagy nyitottság azok megismerésére, elkészítésére
Amit kínálunk
– hosszútávú, stabil munkalehetőség 
– napi 8 óra munkavégzés (Munkaidő: 6:00-15:00 hétfőtől – péntekig)
– versenyképes fizetés 
– hétvége, ünnepnapok szabadok
Jelentkezés módja
Kérem, a jelentkezem gombra kattintás után küldje el fényképes önéletrajzát (bérigény megjelölésével).
				





