Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Az oldal működésével és a megrendelési folyamattal kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a www.profi-oneletrajz.hu weboldalon megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

A www.profi-oneletrajz.hu weboldal és annak aloldalainak böngészésével és a megrendelés elküldésével elfogadja jelen weboldal Általános Szerződési feltételeit, és az Adatkezelési Tájékoztatót.

A www.profi-oneletrajz.hu weboldal használata és szolgáltatásunk megrendelése előtt, kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési Tájékoztatót. Amennyiben annak bármely pontjával nem ért egyet, kérjük, hogy ne vegye igénybe szolgáltatásunkat. Amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunkat, azzal elismeri, hogy annak minden pontjával egyetért, és azokat kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

A megrendeléssel kapcsolatos információkról részletesen a http://profi-oneletrajz.hu/megrendeles/ aloldalon tájékozódhat.

A szolgáltatás megrendelés kizárólag jelen weboldalon keresztül, vagy egyedi árajánlatkérés esetén a megadott e-mail címen írásban történhet. Telefonos illetve személyes megrendelésre nincs lehetőség.

A https://profi-oneletrajz.hu/arak/ aloldalon megjelenített árak nettó összeget jelölnek. Mivel a szolgáltató cégforma szerint alanyi áfamentességet élvez, így a megjelenített nettó összegek a teljes vételárat jelentik. A szolgáltatás ellenértékét kizárólag banki átutalással lehet rendezni, készpénzes vagy bankkártyás fizetésre jelenleg nincs lehetőség. A szolgáltatás díja előre fizetendő.

A weboldal felhasználója elfogadja, hogy a szolgáltatás megrendelése fizetési kötelezettséggel jár.  A szolgáltatás teljesítése a megrendelés visszaigazolásától, és a szolgáltatás díjának beérkezésétől számított kb. 3 munkanap.

A megrendelő által megadott adatok valóságtartalmáért kizárólag a megrendelő felel. A megrendelés teljesítése kizárólag az ahhoz szükséges összes információ rendelkezésre állását követően tud megkezdődni. Az ehhez szükséges információk rendelkezésre bocsátása kizárólag a megrendelő felelőssége.

A Tulajdonos/üzemeltető a Honlap használatából eredő esetleges károkért, felelősséget nem vállal. A Tulajdonos/üzemeltető semmilyen esetben nem felel a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért, károkért ideértve a Honlapon elektronikus formátumban küldött üzenetek megsemmisüléséért, késedelmes megérkezéséért vagy az ezek által okozott károkért való felelősséget. Az információs rendszerek biztonságát sértő magatartásokkal (ideértve a vírusok vagy egyéb károkozásra alkalmas szoftverek használatát vagy terjesztését, a Tulajdonos/üzemeltető birtokában lévő személyes és egyéb adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést, azok megsemmisítését, károsítását vagy nyilvánosságra hozatalát és egyéb hacker-tevékenységeket is) okozott, vagy azokkal összefüggésben keletkezett károkért kizárólag az ilyen magatartások megvalósítója a felelős, ezért a Tulajdonos/üzemeltető felelősségét kizárja.

Jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv rendelkezései alkalmazandóak.