Terminal Shop Kft.
1114 Budapest, Bartók Béla út
Nettó 600e Ft havibér
Feladatok
A Nicaragua Cafe Brunch Bar a Bartók Béla út egyik sikeres színfoltja, ahova új munkatársunkat keressük egy szakács személyében. A fő feladat az ételek finom és szemet gyönyörködtető elkészítése. Ezen kívül:
- Áruk átvétele, raktározás;
- Alapanyagok előkészítése, preppelés;
- Konyha rendben és tisztán tartása;
Elvárások
- min. 2 év releváns (a la carte) konyhai tapasztalat;
- bírod (akár még szereted is) a pörgést;
- szeretsz egyedül dolgozni, és nem teherként éled meg, hanem örömmel tölt el, hogy te felelsz mindenért a konyhán. Nincs aki beleokoskodjon, cserébe van viszont felelősség, ami ezzel jár. Itt a munkaidő 60-70%-ban egyedül leszel a konyhán, a maradék időben pedig ketten vagytok;
- Van legalább havi 2 hétvégéd amit ránk tudsz szánni;
Előnyt jelent
- Brunchozóban szerzett tapasztalat
Amit kínálunk
A legfontosabb, hogy megbízható, korrekt tulajdonosakat „kapsz”, akik jelen vannak az étterem életében és ha valamit megbeszélünk az úgy is történik. Ezen kívül:
- Emberi beosztás, napi 8-9 óra, 5 nap egy héten (egy-két hosszabb nappal);
- Változó műszakok: délelőtti (7-15) vagy délutáni (14-22);
- Rugalmas beosztás, melynek során figyelembe vesszük az egyéb elfoglaltságokat;
- Hosszútávú munka. (Csapatot szeretnénk építeni, ahol kölcsönösen, hosszútávon számíthatunk egymásra.)
- Fizetés nettó 600.000.-Ft/hó és 8 órás bejelentés betanulási idő után;
- Kicsi, de jól felszerelt, légkondicionált konyha ;
- Személyzeti étel, ital;
- Támogató környezet, jó hangulatú munkahely, ahol a tulajdonos is jelen van az étterem életében;
- Előrejutási lehetőség (újabb étterem nyitása folyamatban van)
Munkahelyi extrák
- Ingyen ebéd
Céginformáció
3 év nicaraguai élet után hazaköltözve döntöttünk úgy, hogy megvalósítjuk itthon Nicaraguát. Az első pillanattól sikeres koncepció titka a lélek és lelkesedés, amivel csináljuk. E mellett a legfontosabb a dolgozók kiválasztása, amire legalább akkora hangsúlyt fektetünk, mint az ételek minőségére. Hiszünk benne, hogy csak akkor tud jól működni az étterem (vagy bármi más), ha egy csapatként is jó működik együtt hasonló beállítottságú és értékrendű emberekkel. A konyha kicsi, de jól felszerelt, ahol minden kézre esik. Kettőig a brunch étlappal megyünk, utána egy rövid, de annál izgalmasabb és finomabb bistro étlappal. Mindkét étlapon helyet kaptak nicaraguai ihletésű specialitások, melyek egyben a legnépszerűbb ételeink is egyben. A hétköznapok általában nyugodtabban telnek, a hétvégék pedig berobbannak, olyankor nincs megállás.
Jelentkezés módja
Amennyiben szívesen csatlakoznál a csapatunkhoz, küldd el fényképes önéletrajzodat a „Jelentkezem” gombra kattintva.
A motivációs leveledet is szívesen fogadjuk, ebből biztosan sokkal jobban megismerünk mint az önéletrajzból.