Paprika House Zrt.
1074 Budapest, Dob utca 19.
Nettó 600e Ft havibér
Feladatok
- Az üzleti tevékenységek és folyamatok harmonizálása és irányítása
- Vendégek precíz, szakszerű kiszolgálása, esetleges panaszok kezelése
- Személyzet munkájának irányítása, feladataik meghatározása, ellenőrzése és teljesítmények értékelése
- Vállalatirányítási rendszer kezelése, nyitási és zárási folyamatok elvégzése
- Lángos sütésben, előkészítésben részvétel
- Rendelések menedzselése
- HACCP betartása
- Képes együttműködni a cégcsoport társosztályaival
Elvárások
- Hasonló területen szerzett tapasztalat (Gyorséttermi / Street food / Büfés)
- Angol nyelvtudás
- Számítógép felhasználói szintű ismerete
- Kreatív, innovatív, elkötelezett, proaktív személyiség
- Kiváló problémamegoldó és kommunikációs képesség
- Jó szervezőképesség és rugalmasság
Amit kínálunk
- Korrekt bérezés, 8 órás bejelentés
- Napi étkezés és kávé biztosítása 🙂
- Kedvezményes céges angol oktatás, AYCM lehetőség és még sok más céges akció 🙂
- Folyamatos fejlődési és képzési lehetőségek
- Stabil, megbízható háttér a Semsei Gastronomy és a Stifler Csoport együttműködésében
- Szakmai megbecsülés
- Jó hangulat, klassz és támogató csapat
Munkahelyi extrák
- Ingyen kávé, üdítő
- Ingyen ebéd
Céginformáció
A Semsei Gastronomy (a VakVarjú éttermeket, Budapest Party Service-t és Dobay Cukrászdákat üzemeltető cégcsoport) és a Stifler Csoport keresi a 2025-ben nyitó új vendéglátóipari komplexumának – Paprika Revue House (Dining & Show), Puli és Juhász (A ’la carte étterem) és BudaPest Bites (Street Food étterem) munkatársait. A Paprika House egy komplex szórakoztató vendéglátóipari létesítmény, amely egyesíti a tradicionális magyar kultúrát a modern gasztronómiával és szórakoztatással.
A BudaPestBites a város egyik legizgalmasabb street food pontja, ahol a klasszikus magyar kedvenceket újragondolt formában, elképesztően stílusosan tálaljuk.
Nálunk a lángos nem csak klasszik: támad édes változatban, burgerbe rejtve, vagy épp ropogós sült húsok mellett, és ha már a magyar ikonoknál tartunk – a gulyáslevesünk olyan, mintha a nagyi főzte volna, csak még menőbben. Minden falat egy Instagram-poszt.
Koncepciónk lényege: lokális ízek, globális hangulat – hogy a hozzánk betérők egyszerre érezzék magukat otthon és egy menő pesti gasztrotúrán.
Jelentkezés módja
Amennyiben felkeltette a hirdetés az érdeklődését, kattintson a „Jelentkezem” gombra.