SULI-HOST KFT.
6724 Szeged, Kenyérgyári út 4.
Br. 600e – 700e Ft havibér
Feladatok
- Az ételek előállításával kapcsolatban: a korszerű táplálkozási előírások szerinti ételkészítés irányítása, alapanyag rendelések bonyolítás
- Közétkeztetést biztosító főzőkonyhában a napi menü szerinti ételek előállításának, kiszállításának szervezése.
- Az ételek előállításával kapcsolatban: a korszerű táplálkozási előírások szerinti ételkészítés irányítása, alapanyag rendelések bonyolítása, anyagkönyvelés, nyersanyag kiszabás, létszám kezelés, élelmezési program naprakész használata.
- Konyhai folyamatok, munkavállalók irányítása, a főzőkonyha HACCP szerinti működtetésének biztosítása.
- Diétás étlapok, receptúrák tervezése és új alapanyagok bevezetése.
- A személyre szabott, diétás ételek tálalásának felügyelete.
Elvárások
- Szakképesítés, dietetikus
- Dietetikus szakmai tapasztalat előny
- Gyakorlott szintű MS Office (irodai alkalmazások)
- Határozott, innovatív személyiség
Előnyt jelent
- Közétkeztetés területén szerzett gyakorlat
Amit kínálunk
- Versenyképes jövedelem.
- Hosszútávú, stabil munkahely.
Munkahelyi extrák
- Zuhanyzási lehetőség
- Kerékpártároló
- Ingyen ebéd
Jelentkezés módja
Kérjük jelentkezése mellé csatolja, szakmai önéletrajzát, és motivációs levelét