Sas 11 Vendéglátó Kft.
1051 Budapest, Szent István tér 6.
Nettó 800e Ft havibér + Jutalék
Feladatok
- A konyhai csapat vezetése, oktatása és motiválása, támogató és együttműködő munkakörnyezet kialakítása.
- Konyha napi működésének biztosítása, vezetése, aktív részvétel az operatív munkában
- Közreműködés új munkatársak felvételében, betanításában,
- Étlapok és rendezvények kínálatának kialakítása
- Alapanyagok rendelése és átvétele
- Cukrászat termelésének irányítása
- Szükséges eszközök és alapanyagok beszerzése az üzleti terv figyelembevételével.
- A HACCP és munkavédelmi előírások betartása, higiénia fenntartása
- Havi leltározás
- Együttműködés a többi részleggel a zökkenőmentes működés érdekében
Elvárások
- Többéves tapasztalat vezető szakácsként vagy Executive Chefként
- Önálló, megbízható, precíz munkavégzés
- Elkötelezettség a minőségi magas színvonalú vendéglátás iránt
- Proaktív szakmai ötletek, ételek, étlap folyamatos frissítése érdekében
- Jó kommunikációs és kapcsolatteremtő készség
- Szervezőkészség és problémamegoldó képesség
Amit kínálunk
- Megbízható, stabil vállalati munkahely, hosszú távú biztos munkalehetőség
- Versenyképes fizetés
- Fiatalos és lendületes csapat
- Teljes munkaidős bejelentett alkalmazotti jogviszony, határozatlan időre, 3 hónapos próbaidővel
Munkahelyi extrák
- Céges étkező
- Céges rendezvények
- Munkaruha
Céginformáció
0,75 Bistro & Bar keresi tapasztalt Chef kollégáját, teljes munkaidőben.
Bisztró jellegű éttermünkben magyaros és új felfogású ételekkel, naprakész gépparkkal, technológiával dolgozunk.
Vendégeinknek a ‘la carte menüvel készülünk. Saját cukrász és pék termékekkel rendelkezünk.
Nagy forgalmú bisztrónk a legjobb 30 étterem egyike a Tripadvisor értékelések alapján.
Jelentkezés módja
Magyar nyelvű fényképes szakmai önéletrajz megküldése fizetési igény feltüntetésével.