UFB Services Kft.
1138 Budapest, Népfürdő utca
Nettó 600e – 700e Ft havibér
Feladatok
Konyhafőnök / Chéf pozicíóra keresünk szakembert a Duna Tower irodaház étterembe min. 10 év szakmai tapasztalattal, aki kreatív és képes egy napi 300 főt kiszolgáló étterem illetve 300 főt kiszolgáló kávézó napi ügymenetét irányítani aktívan közreműködve a folyamatokban.
Éttermünk irodaházi étkeztetéssel foglalkozik, így reggel a konyhán illetve tálaláskor a pultban részt kell venni a munkában illetve irányítani kell az alkalmazottakat.
Feladatkör: személyzet irányítása, aktív részvétel a konyhán (főzési feladatok ellátása), ebédidőben tálalás, teljes árurendelés, áruátvétel, napi-heti étlapírás, az előírásnak megfelelő anyagfelhasználás, higiéniai és HACCP előírások betartatása, szabadságolások megszervezése, új termék bevezetése, felelősség a raktárkészlet gazdálkodásért, leltár illetve a stand ellenőrzése, hibák korrigálása, rendezvények megszervezése stb.
Elvárások
- Minimum 5 év szakmai gyakorlat
- Tulajdonosi szemlélet
- Kreativitás, újításokra való nyitottság
- Jó szervező- és csapatépítő készség
- Nemzetközi és hazai ételreceptek ismerete
- Jó kommunikációs- és kapcsolatteremtő készség
Előnyt jelent
Nemzetközi konyhán szerzett tapasztalat
Vegetáriánus és vegán ételek ismerete vagy nyitottság azok megismerésére, elkészítésére
Amit kínálunk
– hosszútávú, stabil munkalehetőség
– napi 8 óra munkavégzés (Munkaidő: 6:00-15:00 hétfőtől – péntekig)
– versenyképes fizetés
– hétvége, ünnepnapok szabadok
Jelentkezés módja
Kérem, a jelentkezem gombra kattintás után küldje el fényképes önéletrajzát (bérigény megjelölésével).