Kőbányai Szivárvány Nonprofit Kft.
1108 Budapest, Sütöde utca 4.
Br.600e – 700e Ft havibér
Feladatok
- A konyha működésének irányítása és ellenőrzése.
- Az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok (kiszabat) összeállítása, rendelése.
- Megrendelt áruk átvétele, rögzítése az élelmezési programban, alapanyagok felhasználásának nyomon követése, raktár ellenőrzése.
- Hatósági előírások betartása és betartatása.
- Ételek minőségének ellenőrzése.
- HACCP előírásainak betartása, betartatása.
- Étlapok tervezése.
- Havi áruleltár és eszközleltár elkészítése.
Tisztítószerek szakszerű, előírás szerinti felhasználásának felügyelete, takarítási ütemterv betartatása és a dolgozók higiéniájának ellenőrzése
Elvárások
- Dietetikus végzettség
- Minimum 1-3 éves étkeztetésben szerzett tapasztalat.
- Gyakorlatilas, határozott személyiség.
- Vezetői szemléletmód.
Előnyt jelent
- Hasonló munkakörben szerezett tapasztalat
- Quadro Byte élelmezési program ismerete.
Munkahelyi extrák
- Céges étkező
- Kávézó
- Kerékpártároló
- Parkoló
Jelentkezés módja
Önéletrajz megküldésével.