JUDU Kft
1045 Budapest
Nettó 600e Ft havibér
Feladatok
A konyha vezetése és irányítása, a rendezvények és catering valamint az munkahelyi étkeztetés magas színvonalának biztosítása, az ételek elkészítése. Szakmai felügyelet és a csapat munkájának koordinálása, valamint a csapat munkájának irányítása.
- Az ételek elkészítése
- A konyha vezetése és koordinálása
- Menü tervezése és az étkezési standardok betartása
- Napi munkafolyamatok megszervezése, felügyelete
- Minőségi, ízletes és változatos ételek elkészítése nagyobb létszámú vendégkör számára is
Elvárások
- Legalább 10 éves tapasztalat a szakács/konyhafőnöki pozícióban
- Munkahelyi vendéglátásban szerzett tapasztalat
- Magas szintű szakmai tudás és precizitás
- Kiváló vezetői és szervezési készségek
- Csapatmunkára való nyitottság
Amit kínálunk
-
- Hosszú távú foglalkoztatás egy jól működő, megbízható cégnél.
- Jól felszerelt konyha, amely megkönnyíti a hatékony munkavégzést.
- Tapasztalt, összeszokott kollégákkal dolgozhatsz egy támogató légkörben.
- Lehetőség a rendezvény étkeztetésben a catering szolgáltatásokban és munkahelyi étkeztetésben való további tapasztalatszerzésre és az egyéni szakmai készségek fejlesztésére.
- Biztos munkaidő-beosztás, megfelelő pihenőidőkkel és tisztességes munkafeltételekkel.
Céginformáció
Fő profilunk a rendezvényi étkeztetés, a munkahelyi vendéglátás, hideg – meleg konyha, és az üzemi étkeztetés, ahol napi szinten biztosítunk változatos és egészséges menüket a partnereink számára.
Jelentkezés módja
Ha úgy érzi, hogy megfelel az elvárásoknak, várjuk kizárólag fényképes önéletrajzát.