Abacus Hotel kft.
2053 Herceghalom
Nettó 800e – 1,0M Ft havi bér Prémium
Feladatok
- a konyha üzemelési és termelési feladatainak szervezése,
- személyes részvétel az ételek készítésében
- a konyhai személyzet munkájának irányítása,
- gondos alapanyag / nyersanyag gazdálkodás,
- HACCP előírások betartása és betartatása,
- az üzleti egység törvényi és jogszabályi kereteknek megfelelő működtetése,
- hatékony, együttműködő csapat és kellemes munkahelyi légkör kialakítása,
- étlap tervezése, kalkulációk készítése, alapanyag rendelése,
- rendezvény menük összeállítása, lebonyolításban való részvétel,
- az ételek megfelelő minőségben való elkészítése, valamint tálalása, kóstolása.
- naponta 200-220 főre reggeli, ebéd vacsora
- 16-18 fős csapat vezetése
Elvárások
- szakirányú végzettség,
- vezetői tapasztalat,
- kitűnő kommunikációs és kapcsolatteremtő képesség,
- magasfokú szervezőképesség,
- jó problémamegoldó és alkalmazkodó képesség,
- gazdálkodási szemlélet,
- eredmény orientált gondolkodás,
- határozott fellépés, kreativitás,
- MS Office (Word, Excel, Outlook) felhasználói szintű ismerete.
Előnyt jelent
A korábban hasonló területen szerzett tapasztalat
Pozitív vélemyény előző munkahelyekről
Kreatív gondolkodás
Stressztűrő képesség
Amit kínálunk
- igényes munkakörnyezet,
- remek csapat,
- munkábajárás költségtérítés
- partnerszállodáinkba kedvezményes üdülés
- ingyenes parkolás
Céginformáció
Az Abacus Hotel Magyarország vezető business szállodája immár 15 éve.
A hotel magyar tulajdonú, az ország egyik vezető innovatív üzleti szállodája, közel Budapesthez.
Üzleti és szabadidős vendégek, csoportok, céges és privát rendezvények jellemzik mindennapjainkat.
A szállodában 128 szoba,étterem,bárok, konferenciatermek és spa részleg is üzemel.
Jelentkezés módja
Fényképes önéletrajz csatolását kérjük, lakcím feltüntetésével.