Hello Pink Kft.
1051 Budapest, Hercegprímás utca 6.
Nettó 600e – 1,0M Ft havibér
Feladatok
- A Pink Pistachio brunchbár operatív működésének teljeskörű vezetése, valamint a Levendula üzletek működésének támogatása
- A vendégélmény magasszintű biztosítása, a márkaértékek képviselete minden helyzetben
- Motiválja és irányítja a vendégtérben dolgozó kollégákat (felszolgálók, pultosok stb.) és a konyhai személyzetet (szakácsok, konyhai segítők stb.) egyaránt, teljesítményértékelést végez
- Munkaerő-tervezés és személyzetfejlesztés a HR munkatárs segítségével
- Költségek, készletek és beszerzések menedzselése
- Működési standardek bevezetése és következetes betartatása
- Napi, heti és havi riportálás, KPI-ok nyomon követése
- Aktív együttműködés a tulajdonosi körrel és a műszakvezetőkkel az üzleti célok elérése érdekében
- A higiéniai és jogszabályi előírások betartásának biztosítása
Elvárások
- Legalább 5 év tapasztalat a vendéglátásban, ebből minimum 2 év vezetői pozícióban
- Kiváló szervezőkészség, stratégiai gondolkodás
- Rugalmasság a műszakok és feladatok tekintetében
- Magas szintű vendégközpontúság és problémamegoldó attitűd
- Jó kommunikációs készség magyarul és angolul egyaránt
- Magabiztos felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Excel, POS rendszerek, rendelési platformok)
Előnyt jelent
- Vendéglátóegység önálló irányításában szerzett tapasztalat
- Tudod, hogyan lehet egyszerre vezetni és motiválni – nem „leosztani”, hanem jelen lenni
Amit kínálunk
- Egy karakteres koncepcióval dolgozhatsz, amiben van kreativitás, lendület, és egy csipet pisztácia mindenben. Szó szerint.
- Támogató vezetőség. Itt nem a tűzoltás a cél, hanem a fejlődés – szakmailag és emberileg is számítunk rád.
- Egy csapat, ahol fontos a hangulat. Nem hisszük, hogy jó vendégélmény van jó belső légkör nélkül – nálunk a vezető nem csak utasít, hanem jelen van.
Céginformáció
A Levendula Fagylaltozók több mint 12 éve meghatározó szereplői a hazai kézműves fagylaltpiacnak, országosan közel 30 egységgel. 2025-ben elindítottuk a Pink Pistachio-t – egy trendi, brunchra fókuszáló helyet a Bazilikánál, ahol a minőségi alapanyagok, kreatív tálalás és a pisztácia minden formája egyedi élménnyé áll össze.
Jelentkezés módja
Küldd el magyar nyelvű önéletrajzodat a Profession rendszerén keresztül, és röviden írd meg, miért lennél jó választás a pozícióra. Előnyt jelent, ha angol nyelvű CV-t is mellékelsz.