FH Gasztro Kft
1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.
Br.900e Ft havibér
Feladatok
- Konferenciák, rendezvények, fogadások, bankettek, szemináriumok és egyéb programok szervezése, koordinálása és lebonyolítása
- Rendezvénytervek, költségtervek, ajánlatok és forgatókönyvek készítése
- Szolgáltatások (helyszín, vendéglátás, technika, szállás, szállítás, hosztesz, regisztráció stb.) megszervezése
- Rendezvények lebonyolításának irányítása, valamint az utómunkálatok elvégzése
- Ügyfélkapcsolatok ápolása és új ügyfelek felkutatása
- Korszerű ügyviteli és kommunikációs eszközök, információforrások kezelése
- HR feladatok
- Adminisztráció
- Házipénztár kezelése
- Központi irodával kapcsolattartás
Elvárások
- Felsőfokú végzettség
- Legalább 5 év releváns szakmai tapasztalat rendezvényszervezés vagy hasonló területen
- MS Office programok magabiztos ismerete
- Önálló, gyors és precíz munkavégzés
- Kommunikációképes angol nyelvtudás szóban és írásban
Előnyt jelent
- Vendéglátóipari, turisztikai vagy gazdasági végzettség
- Saját kapcsolatrendszer a rendezvényszervezés vagy vendéglátás területén
- Jó problémamegoldó és szervezőkészség
Amit kínálunk
- Versenyképes bruttó 900 000 Ft-tól induló alapbér
- SZÉP kártya juttatás
- Természetbeni juttatásként egész napos étkezés
- Stabil, megbízható munkáltató, barátságos csapat
- Teljes munkaidős foglalkoztatás: hétfőtől péntekig, 8:00–16:20 között
Munkahelyi extrák
- Kávézó
- Céges rendezvények
- Ingyen gyümölcs, nasi
- Ingyen kávé, üdítő
- Ingyen reggeli
- Ingyen ebéd
Céginformáció
Mi, az FH csoport több mint 15 éves múltra visszatekintő, mára professzionális, az ország különböző pontjain komplex szolgáltatásokat ellátó vállalatcsoporttá nőttük ki magunkat. Szolgáltatásaink három főbb tevékenységi köre oszthatók: közétkeztetésre, kórházi étkeztetésre, valamint protokoll- és VIP cateringre. Vállalatunk napi szinten a fővárosban 9 báziskonyhából és több étteremből biztosítja közel 12.000 ember étkeztetését. Külön dietetikai szolgálatot, és élelmiszerbiztonsági osztályt működtetünk.
Ételeinket jellemzően hazai alapanyagokból szakértő dietetikusok által összeállított étlap alapján, versenyképes áron nyújtjuk megrendelőinknek. Főzőkonyháink a HACCP mellett ötféle nemzetközi ISO standard szabványokkal rendelkeznek, és azokat minden évben felülvizsgálják, amelyek minőségpolitikánk mellett nagy mértékben biztosítják, hogy partnereink folyamatosan kiváló minőségű ételeket kapjanak.
Ügyfeleink között számos önkormányzat, egészségügyi intézet, kórház mellett egyházi- és magánfenntartású intézmények is szerepelnek. Választékunkat minden esetben megrendelőink egyedi igényeire szabjuk!
Jelentkezés módja
A „jelentkezem” gombra kattintás után kérjük csatolja fényképpel ellátott, magyar nyelvű önéletrajzát.






