Natura Hill Zebegény
2627 Zebegény
Nettó 600e – 650e Ft havibér
Feladatok
Többszörösen díjazott, Zöld MICHELIN-csillagos fine bistro konyhánkba keresünk elkötelezett, kreatív séf helyettes kollégát. A Natura Hill Zebegény egy különleges családi vállalkozás, ahol egy 11 szobás panzió és egy slow food elveken működő bisztró találkozik a Duna fölé magasodó hegytetőn. Vendégeink nemcsak a panorámát, hanem a séfünk és csapata által naponta megálmodott kóstolómenüt is élvezik – mindig az aktuális szezon, a hazai kistermelők és az inspiráció diktálta ritmusban.
A séf helyettes a séffel együtt és váltva is dolgozik, a csapat további két szakács kollegával teljes. Étlap nincs, a vendégek a séf és helyettese által megálmodott, naponta változó kóstoló menüt élvezhetik, amit az évszak és a hazai kistermelők legjobb alapanyagiból állítunk össze. Nincs két egyforma nap, a folyamatos frissességet így nem csak a tiszta vidéki hegyi levegő biztosítja. A zero waste célkitűzések izgalmai, sok – sok kreatív ötletet igényelnek, így a folyamatos fejlődés lehetősége a kötelező rossz vagy jó, Te döntöd el.
Feladataid lesznek:
- aktív részvétel a szervizben
- a napi menü összeállításának és megvalósításának támogatása
- új ötletek, receptek, technológiák behozatala, zero waste szemlélet mentén
Elvárások
- Modern konyha ismerete
- Hasonló munkakörben (külföldön) szerzett szakmai tapasztalat
- Új technológiák, alapanyagok, receptek felkutatása, kísérletezés
- Vendég központú gondolkodás
- Önálló, konstruktív gondolkodás, kreativitás
Előnyt jelent
– legalább 5 év konyhai tapasztalat, hasonló színvonalú étteremből
– modern konyhatechnológiák és alapanyagok ismerete
– kreatív, önálló gondolkodás és nyitottság az újdonságokra
– vendégközpontú, türelmes, pozitív hozzáállás
Amit kínálunk
- Fenntarthatóságra épülő, innovatív és családias környezet
- Folyamatos szakmai fejlődés & kreatív szabadság & változatos munka
- Motivált, emberközpontú csapat, ahol a minőség és az együttműködés az alap
- Kiemelt bérezés (100%-ban bankszámlára utalva – jogtisztán, bejelentve)
- Havi szinten tervezhető beosztás – Heti 3 / 4 – havi 15-17 munkanap 9-21 óráig + fizetett szabadság
Munkahelyi extrák
- Céges étkező
- Zuhanyzási lehetőség
- Céges rendezvények
- Parkoló
- Sportolási lehetőség
- Kutyabarát
- Ingyen kávé, üdítő
- Ingyen ebéd
- Játéksarok
- Munkaruha
Céginformáció
Évek óta a top 20 vidéki és top 100 hazai étterem között tartanak minket számon, 2024-ben a Dining Guide ÉV fenntartható étterme díját kaptuk – 2024-ben pedig Zöld MICHELIN csillaggal díjaztát munkánkat.
Jelentkezés módja
A fényképes önéletrajzokat, pár sor motivációs levéllel várjuk, bérigény megjelölésével.