Sas 11 Vendéglátó Kft.
1051 Budapest, Szent István tér 6.
Nettó 800e – 850e Ft havibér
Feladatok
- A konyha teljes koordinációja, konyhai munkatársakat irányítása
- Chef távollétében helyettesítési feladatok ellátása
- Figyelemmel kíséri az ételek minőségét és a konyhai termelést
- Az alapanyag felhasználást ellenőrzi, rendeléseket végez, rendeléseket átvesz
- Étlap tervezésében való részvétel
- Higiéniai és élelmiszer-biztonsági szabályok ismertetése és betartatása
- Ételek előállításában való aktív részvétel, tálalás
Elvárások
- Vezetői tapasztalat (3-5 év)
- Szakirányú végzettség
- Magas színvonalú munka végzése
- Magas stresszkezelő képesség
- Gyakorlatias szemléletmód
- Igényesség a rendre, tisztaságra,
- Önálló és felelősségteljes munkavégzés,
Előnyt jelent
- Angol nyelvtudás
Amit kínálunk
- Megbízható, stabil vállalati munkahely, hosszú távú biztos munkalehetőség
- Versenyképes fizetés
- Fiatalos és lendületes csapat
- Teljes munkaidős bejelentett alkalmazotti jogviszony, határozatlan időre, 3 hónapos próbaidővel
Munkahelyi extrák
- Ingyen ebéd
- Munkaruha
Céginformáció
0,75 Bistro & Bar keresi tapasztalt Sous chef kollégáját, teljes munkaidőben.
Bisztró jellegű éttermünkben magyaros és új felfogású ételekkel, naprakész gépparkkal, technológiával dolgozunk.
Vendégeinknek a ‘la carte menüvel készülünk. Saját cukrász és pék termékekkel rendelkezünk.
Nagy forgalmú bisztrónk a legjobb 30 étterem egyike a Tripadvisor értékelések alapján.
Jelentkezés módja
Magyar nyelvű fényképes szakmai önéletrajz megküldése fizetési igény feltüntetésével.