fbpx

Facebook csoport

Naponta frissülő hírfolyam kizárólag olyan állásokkal, ahol a hirdető megadta a bérsávot.

Szakács

Facebook csoport

Naponta frissülő hírfolyam kizárólag olyan állásokkal, ahol a hirdető megadta a bérsávot.

Hotel & More Bellevue Kft.

2500 Esztergom, Őrtorony utca 49.

Nettó 400e – 500e Ft havi bér

Feladatok

  • Ételek elkészítése önállóan a szállodai vendégek részére.
  • Büféasztalos étkeztetés biztosítása.
  • A la cart ételek elkészítése.
  • Együttműködés a kollégákkal.

Elvárások

  • Szakirányú végzettség.
  • Minimum 3 év szakmai tapasztalat.
  • Megbízható, felelősségteljes személyiség.
  • Önállóan és csapatban dolgozni képes.
     

Előnyt jelent

  • Szállodai tapasztalat.

Amit kínálunk

  • Versenyképes jövedelem.
  • Kulturált munkakörnyezet.
  • Munkábajárás támogatása.
  • Személyzeti étkezés.
  • Igény esetén személyzeti szállás.

Munkahelyi extrák

  •  Parkoló
  •  Ingyen reggeli
  •  Ingyen ebéd

Céginformáció

Az Esztergom Búbánatvölgyben található Bellevue Hotel szakácsot keres. Az egész évben nyitvatartó szálloda csodálatos környezetben várja az új kollégákat a Duna-kanyar szívében.
 

Jelentkezés módja

A Jelentkezem gombra kattintás után kérjük, hogy csatolja magyar nyelvű fényképes önéletrajzát!

JELENTKEZÉSHEZ KATTINTS IDE

Szeretnél bejutni az állásinterjúra?

Legyen olyan önéletrajzod, mellyel kitűnhetsz a többi jelentkező közül!

Ez is érdekelhet:

Felmondás minta

Felmondás minta

Ha szeretnél hivatalosan és megfelelő formában kilépni a jelenlegi munkahelyedről, egy jól megírt felmondás minta segíthet abban, hogy a folyamat gördülékeny és professzionális legyen. Ebben a bejegyzésben egy letisztult és könnyen alkalmazható felmondás mintát...

10 tipp egy eredményes önéletrajz megírásához

10 tipp egy eredményes önéletrajz megírásához

Egy jó önéletrajz megírása az első lépés álmaid állásának irányába. Enélkül ugyanis már az állásinterjúig sem fogsz eljutni.  Az önéletrajz írás kihívásokkal teli feladat lehet, mivel a munkaadók másodpercek alatt döntik el, hogy ki marad, és ki megy, kinek adnak...

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás