Humancentrum
Veszprém
Bruttó 977 000 Ft kezdőbér
Feladatok
- A napi termelési folyamatok megtervezése, szervezése és a csapat irányítása
- Beszerzések koordinálása, alapanyagok és készletek bevételezése, naprakész adminisztráció biztosítása
- Minőségi, higiéniai és élelmiszerbiztonsági előírások betartásának felügyelete
- A termelés hatékonyságának és költségeinek folyamatos nyomon követése, rendszeres riportok készítése
- Kapcsolattartás beszállítókkal, partnerekkel és együttműködés az értékesítési csapattal
Elvárások
- Legalább középszintű műszaki vagy élelmiszeripari végzettség
- Termelés- vagy üzemvezetési tapasztalat élelmiszeripari vagy agrár környezetben
- Jó szervezési, vezetési és kommunikációs készségek
- Adminisztratív és dokumentumkezelési fegyelem megléte
- Proaktív, problémamegoldó szemlélet, hatékonyság-orientáltság
Munkaidő
- Heti 40 órás, bejelentett munka; Egy műszakos munkarend; Túlóra és alkalmankénti hétvégi munkavégzés előfordulhat;
Előnyök
- HACCP és GMP ismeretek
- Felsőfokú végzettség
Amit kínálunk
- Bruttó 977000 Ft kezdőbér
- Céges gépjármű saját célú használata havi keret alapján
Munkavégzés helye
- Veszprém







