Fazekas Cukrász Kft.
1162 Budapest, Csömöri út 209.
Nettó 550e – 750e Ft havibér
Feladatok
1. Üzletvezetés és adminisztráció
• A cukrászda napi működésének felügyelete
• Készletgazdálkodás, rendelés és árubeérkezés ellenőrzése
• Költségkontroll és árképzés figyelése
• Bevételek, kiadások kezelése, pénztár elszámolása
• Üzleti dokumentációk vezetése (pl. HACCP, munkaügyi dokumentumok)
2. Munkatársak irányítása
• Személyzet beosztásának készítése
• Új munkatársak betanítása, motiválása
• Csapatmunka elősegítése, konfliktuskezelés
• Teljesítményértékelés
3. Minőségbiztosítás és higiénia
• HACCP előírások betartatása
• Élelmiszerbiztonsági és higiéniai szabályok ellenőrzése
• Termékminőség folyamatos biztosítása
4. Vendégkapcsolatok és értékesítés
• Kiváló vendégélmény biztosítása
• Panaszkezelés és vevői visszajelzések figyelemmel kísérése
• Új ötletek, akciók bevezetése a forgalom növelése érdekében
5. Marketing és üzletfejlesztés
• Helyi és online marketingstratégiák megvalósítása
• Közösségi média jelenlét kezelése (pl. Facebook, Instagram)
• Egyedi ajánlatok, szezonális termékek és promóciók kialakítása
A sikeres cukrászdai üzletvezető jó szervezőkészséggel, vezetői képességekkel és vendégközpontú szemlélettel rendelkezik, miközben figyel a minőségre és a hatékonyságra.
Elvárások
Vendégközpontúság
• Barátságos, udvarias és segítőkész a vendégekkel.
• Figyel a visszajelzésekre és javítja a szolgáltatást.
• Gondoskodik arról, hogy a cukrászda hangulata kellemes és hívogató legyen.
Üzleti szemlélet
• Ismeri az árképzést, költségeket és a bevételi forrásokat.
• Figyeli az eladásokat, optimalizálja a készletezést.
• Hatékonyan menedzseli a költségeket és a profitot.
Szervezőkészség
• Precízen kezeli a beosztásokat, hogy mindig legyen megfelelő számú munkatárs.
• Figyel a rend és tisztaság fenntartására.
• Gondoskodik az alapanyagok és kellékek utánpótlásáról.
Szakmai ismeretek
• Legalább 5 év szakmai tapasztalat vendéglátásban vezetői pozícióban.
• Ismeri a cukrászati termékeket és a minőségi elvárásokat.
• Érti az élelmiszerbiztonsági és higiéniai előírásokat.
• Tudja, hogyan kell kezelni az allergéneket és speciális étrendeket.
Problémamegoldás és rugalmasság
• Gyorsan reagál váratlan helyzetekre (pl. alapanyaghiány, kolléga kiesése).
• Tudja, hogyan kezelje a vendégpanaszokat hatékonyan.
• Képes alkalmazkodni a változó piaci trendekhez és vásárlói igényekhez.
Csapatmunka és kommunikáció
• Összetartó csapatot épít, ahol mindenki jól érzi magát.
• Egyértelműen kommunikál a dolgozókkal és a beszállítókkal.
• Figyel a munkatársak fejlődésére és támogatja őket.
Előnyt jelent
Legalább 5 év szakmai tapasztalat vendéglátásban vezetői pozícióban.
Amit kínálunk
– Versenyképes fizetés és juttatások
– Stabil és támogató munkakörnyezet
– Szaktudásának és képességeinek fejlesztési lehetősége
– Családias légkör és összetartó csapat
Céginformáció
A cég elkötelezett a minőségi fagylalt- és süteménykészítés iránt, amit számos szakmai elismerés is bizonyít. 2021-ben Fazekas Ádám, a cég fagylaltmestere, első helyezést ért el a Gelato Festival World Masters fagylaltvilágbajnokságon.